Gömbpanoráma nézz körbe

A gömbpanorámáról

A gömbpanorámával részese lehetsz a megjelenített környezetnek! Fénykép, mely képes bemutatni egy egész teret, így hatékonyan lehet bemutatni egy szállodát, éttermet, kávézót vagy akár eladásra szánt ingatlant.

A gömbpanoráma képek horizontálisan és vertikálisan is 360 fokot jelenítenek meg, ráadásul bármely számítógépen könnyedén lejátszhatók, weboldalakba illeszthetők.

A gömbpanorámák akár egymásba is fűzhetőek; átjárók segítségével egyik panorámából a másikba juthatunk át, melyeket egy mutatóujjszerű ikon jelöl. Az ilyen virtuális túra kiválóan alkalmas belső terek részletes bemutatására.

Alkalmazási területek

Szállodák, hotelek, panziók, rendezvényszervezők

Gömbpanoráma képekből összefűzött virtuális séta segítségével kalauzold végig régi és új vendégeidet az előcsarnokon át a szobákon, lakosztályokon át az étteremig! Mutasd be a teljesség igényével extra szolgáltatásait: welness szolgáltatásait, a fitness termet, az uszodát, rendezvény-és konferenciatermeit!

Éttermek, kávéházak, vendéglátó egységek, borospincék

Mutasd be különleges hangulatú éttermed, vagy fedd fel az étterem különböző arcait! Akár klasszikus berendezésű, akár a modern trendnek megfelelően berendezett éttermek és kávézók élethű bemutatása hozzájárulhat vállalkozásod sikeréhez! Vállaljuk éttermének rendezvény előtti, vagy közbeni bemutatását is!

Múzeumok, színházak

Adj ízelítőt leendő látogatóidnak abból az élményből, melyet a személyes látogatás során tapasztalni fog! Mutasd meg híres termeit, vagy akár az eddig a nagyközönség előtt rejtve hagyott titkokat! Vezesd végig internetes látogatóit a csodálatos termeken és folyosókon keresztül - ajándékozd meg őket egy olyan sétával, ahol az idő nem számít! A virtuális séta anyagát felhasználhatod a múzeumot, színházat bemutató DVD elkészítéséhez is!

Oktatási és hivatalos intézmények

Vezesd végig a leendő diákokat és hallgatókat az intézményen! Mutasd meg nekik az épület nevezetességeit, az aulát, a nagy előadót, a könyvtárat, a kisebb termeket, laborokat! Mutass be egy tantermet tanóra közben, a sportpályát - vagy akár a diplomaosztó, vagy évnyitó ünnepséget!

Ingatlanberuházók-ügynökségek, ingatlant eladó/kereső magánszemélyek

Gömbpanorámákkal egyszerűen, olcsón és gyorsan bemutatható az eladásra vagy megvételre kínált lakóingatlan, irodahelyiség vagy üdülő. Mellékelt térkép segítségével könnyen áttekinthető képet kaphat az érdeklődő az ingatlan beosztásáról és nagyságáról. Az eladásra vagy megvételre kínált ingatlan egy gombnyomásra elérhető és bejárható, ezért gyors és kifizetődő a róla készített virtuális séta.

Autószalonok, autóbelsők

Ne csak a gyönyörű autószalont mutasd be, hanem magukat az autókat is! Nem csak hivatalos márkakereskedőknek ajánljuk szolgáltatásainkat, hanem használtautó-kereskedőknek és magánszemélyeknek is!

Építészek, lakberendezők, kivitelezők figyelmébe

Megvalósult tervek bemutatására, saját portfolió készítéséhez ajánljuk szolgáltatásainkat. A bemutatásra kerülő enteriőr nem csupán interneten, hanem DVD-n is az érdeklődők és a leendő ügyfélkör rendelkezésére bocsátható.

Önkormányzatok

Kis- és nagyvárosok, községek önkormányzatainak ajánljuk figyelmébe szolgáltatásainkat, melyek segítségével látványos módon mutathatók be a helység nevezetességei, úgy mint a polgármesteri hivatal, a főtér, az iskola, a templom vagy a park, a folyó- vagy patakpart. Invitálj új látogatókat, mutasd be a legkedveltebb vendéglőket, a helység fesztiváljait, a búcsút, a környék kirándulóhelyeit vagy gyógyfürdőit.

Templomok, apátságok

Akár több évszázados építészeti remekek bemutatására, e varázslatos terek virtuális bejárására ajánljuk gömbpanorámás felvételeinket. A sokoldalú eljárásnak köszönhetően a képhez hang is kapcsolható: egyidejűleg jeleníthető meg a kép és a harang vagy épp az orgona hangja. A gömbpanoráma éppúgy alkalmas kis kápolnák, mint bazilikák bemutatására. Az elkészült képek internetes és CD-ROM-on történő lejátszásához is tökéletesen megfelelnek.

Árak

Árajánlatért jelentkezzen elérhetőségeink valamelyikén!

2005-2016 i360.hu - design: luiszuno.com