Légivideó mindenek felett

Felejtsd el a nagy helikoptert, repülőt...

Itt a távvezérlésű multirotoros repülő robot. Minden szempontból ez a költséghatékony megoldás és a végeredmény is látványosabb.

A technikáról

Ez a robot kimondottan erre a célra kifejlesztett eszköz, mely alkalmas akár egy nagyobb DSLR gép szállítására is. Így nem csak HD videót lehet készíteni vele, hanem nagy felbontású, akár több mint 20 megapixeles fényképet is. Az évek során számtalan időt és pénzt szántunk az eszköz fejlesztésre, így elértük a tökéletes mechanikus stabilizálását a kamerának, ezáltal lehet billegés mentes a felvétel.

Alkalmazási területek

Film- és reklámipar

Csökkentsd jelentősen filmforgatási költségeidet! Ahol eddig bonyolult, drága és időigenyes módon lehetett csak forgatni, ott most rövid határidővel, költséghatékonyan is elkészíttetheted a felvételeket.

Önkormányzatok

Kis- és nagyvárosok, községek önkormányzatai is látványos módon mutathatják be értékeiket, nevezetességeit. Invitálj új látogatókat, mutasd be a legkedveltebb vendéglőket, a helység fesztiváljait, a búcsút, a környék kirándulóhelyeit vagy gyógyfürdőit. Akár településrendezési terv elkészítéséhez, felújításához is alkalmazható a szolgáltatás.

Szállodák, hotelek, panziók, rendezvényszervezők

Mutasd be a légivideó segítségével a szálláshely környéket, a tájat, és az arra megtalálható nevezetességeket, vagy akár egy közelgő rendezvény helyszínét.

Ingatlanberuházók-ügynökségek, ingatlant eladó/kereső magánszemélyek

Egyszerűen, olcsón és gyorsan bemutatható az eladásra vagy megvételre kínált lakóingatlan vagy üdülő. A légivideó segítségével könnyen áttekinthető képet kaphat az érdeklődő az ingatlan fekvéséről, nagyságáról, környezetben való elhelyezkedéséről.

Építészek, lakberendezők, kivitelezők

Megvalósult tervek bemutatására, saját portfolió készítéséhez is ajánljuk a légivideót. A bemutatásra kerülő enteriőr nem csupán interneten, hanem DVD-n is az érdeklődők és a leendő ügyfélkör rendelkezésére bocsátható.

Templomok, apátságok

Akár több évszázados építészeti remekek bemutatására is a kis kápolnáktól egészen egy bazilikáig alkalmas a légivideó felvétel, akár a belső térben is alkalmazható az eljárás.

A légifelvételek további felhasználási területei

- Különböző méretarányú topográfiai, kataszteri illetve tematikus térképek készítése, meglévő térképek aktualizálása.

- Adott terület, egy konkrét időpontban meglévő felszín fedettségi állapotának rögzítése (belvízállapot, aszálykár, felszíni szennyezőforrások, felszíni vízszennyezések stb.).

- Régészet elősegítése, dokumentálása.

- Területrendezés, telekgazdálkodás.

- Környezetvédelem, természet- és tájvédelem.

- Terület-, és földhasznosítási elemzések

- Talaj állapot vizsgálat, mezőgazdasági szerkezet-átalakítás.

Árak

Árajánlatért jelentkezzen elérhetőségeink valamelyikén!

2005-2016 i360.hu - design: luiszuno.com